...ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ: ΣΕΡΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ HOTEL ELPIDA RESORT. ---- ...

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Υπογραφή Σύμβασης των Φυσικοθεραπευτών με τον ΕΟΠΥΥ

Σήμερα Παρασκευή 13/1/2012 και ώρα 13.00 στα γραφεία του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., Κηφισίας 39, Μαρούσι, Αθήνα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. κ. Γεράσιμο Βουδούρη, του Αντιπροέδρου του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. κ. Κυριάκου Σουλιώτη, του Προέδρου του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών συναδέλφου Παναγιώτη Μπουζικάκο και του Γενικού Ταμία του Π.Σ.Φ. συναδέλφου Ιωάννη Μαρμαρά, κατά την διάρκεια της οποίας υπογράφτηκε το κείμενο της αποδοχής των όρων της σύμβασης του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. με τους φυσικοθεραπευτές από τον Πρόεδρο του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και τον Πρόεδρο του Π.Σ.Φ.

Μονογράφτηκε κατά σελίδα από τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και τον Πρόεδρο του Π.Σ.Φ. το κείμενο σύμβασης παροχής φυσικοθεραπευτικών υπηρεσιών, που σε σύντομο χρόνο θα κληθεί καθένας από τους συναδέλφους να το υπογράψει.

Θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας και στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. το πρότυπο της υπεύθυνης δήλωσης, με την οποία θα δηλώνετε την αποδοχή σας προς τους όρους της σύμβασης, θα το φωτοτυπήσετε και θα το καταθέσετε στις κατά τόπους Γραμματείες των Περιφερειακών Γραφείων του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Συνημμένα θα βρείτε το μνημόνιο μεταξύ ΕΟΠΥΥ και ΠΣΦ, όπως υπογράφτηκε, καθώς και το κέιμενο της σύμβασης.

Για ότι νεότερο θα σας ε νημερώσουμε.
Ευχόμαστε καλή αρχή με το νέο σύστημα παροχών υγείας
.http://www.psf.org.gr/news_details.php?id=404&catid

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου