...ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ: ΣΕΡΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ HOTEL ELPIDA RESORT. ---- ...

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Ενημέρωση για τον ΕΟΠΥΥ

Αγαπητοί συνάδελφοι,
ενημερώνουμε ότι όλες οι νέες εγκύκλιοι του ΕΟΠΥΥ βρίσκονται αναρτημένες στο πεδίο Ενημερωση->Ασφαλιστικά Ταμεία->ΕΟΠΥΥ στο site του Συλλόγου.
Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν συνεννόησης με τον ΕΟΠΥΥ,για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες,  η κατάθεση των υπεύθυνων δηλώσεων θα γίνει αποκλειστικά στα γραφεία του ΠΣΦ με ταχυδρομική αποστολή. Η υπεύθυνη δήλωση θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας άμεσα. Μαζί με την υπεύθυνη δήλωση θα πρέπει να κατατεθεί η άδεια λειτουργίας εργαστηρίου.
Μέχρι νεοτέρας ανακοινώσεως από την ιστοσελίδα μας, θα ισχύουν τα όσα αναγράφονται στην συννημένη εγκύκλιο που μας απεστάλει από το Υπουργείο Εργασίας  με fax στα γραφεία του ΠΣΦ-ΝΠΔΔ από την Γενική Γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Δρέττα. Κατόπιν διευκρινήσεων από τη Διεύθυνση Ασφάλισης Ασθένειας και Μητρότητας, όλοι οι φυσικοθεραπευτές που θα υπογράψουν σύμβαση με τον ΕΟΠΠΥ, μπορούν από 1/1/2012 να δέχονται τους ασθενείς όλων των ασφαλιστικών ταμείων που εντάσσονται στο ΕΟΠΥΥ με βάση τον εννιαίο κανονισμό χωρίς συμμετοχή και πλαφόν, με την προϋπόθεση να είχαν σύμβαση με κάποιο από αυτά τα ταμεία.

Από το γραφείο του Αντιπροέδρου του ΕΟΠΥΥ κ. Σουλιώτη μας πληροφόρησαν ότι όλα τα παραπεμπτικά του 2011, που θα εκτελεστούν το 2012, θα πληρωθούν από τον ΕΟΠΥΥ με βάση την φυσικοθεραπευτική συνεδρία. Τα παραπεμπτικά που έχουν εκτελεστεί π.χ. μισά το 2011 και μισά το 2012, θα καλυφτούν από το παλιό σύστημα του 2011 και από τον ΕΟΠΥΥ του 2012. Όλα τα παραπεμπτικά που εκτελέστηκαν το 2011 θα εξοφληθούν από το παλιό σύστημα.

Για να γνωρίζετε τους συμβεβλημένους ιατρούς με τον ΕΟΠΥΥ μπορείτε να βλέπετε το site του ΟΠΑΔ όπου υπάρχουν αναλυτικές καταστάσεις : www.opad.gr

http://www.psf.org.gr/news_details1.php?id=385&catid=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου