...ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ: ΣΕΡΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ HOTEL ELPIDA RESORT. ---- ...

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΄΄ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ΄΄

Σήμερα η εφημερίδα ΄΄Ελευθεροτυπία΄΄ (μόνο κατ΄όνομα) δημοσίευσε ρεπορτάζ της δημοσιογράφου της Δήμητρας Ευθυμιάδου με τίτλο ΄΄Μασέρ πολυτελείας οι … φυσιοθεραπευτές΄΄  .
Στο δημοσίευμα δημοσιεύονται ανακρίβειες και βαρείς χαρακτηρισμοί για τον κλάδο.

Κάναμε παρέμβαση σαν Π.Τ Σερρών στέλνοντας επιστολή διαμαρτυρίας στον αρχισυντάκτη της εφημερίδας επισημαίνοντας τα εξής:  


ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙOI

Με έκπληξη διαβάσαμε το δημοσίευμα της εφημερίδας σας που αφορά τον κλάδο των Φυσικοθεραπευτών.
Στο δημοσίευμα διαπιστώνονται σοβαρές ανακρίβειες που αγγίζουν τα όρια της πλήρης διαστρέβλωσης της αλήθειας.
Οφείλει κάθε δημοσιογράφος να ελέγχει την ακρίβεια των οποιονδήποτε στοιχείων και ισχυρισμών οποιουδήποτε φορέα και υποχρεούται να απευθύνεται στα αρμόδια θεσμικά όργανα (Πανελλήνιος Σύλλογος φυσικοθεραπευτών) για την εξακρίβωση των στοιχείων αλλά και την αποτύπωση της αντίθετης άποψης.
Θεωρούμε ότι είναι υποχρέωσή σας να δημοσιεύσετε την γνώμη και άποψη του Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών και επιφυλασσόμαστε για κάθε Νόμιμη ενέργεια που θα προστατεύει την τιμή και την υπόληψη του κλάδου.



 Κατόπιν τούτου η κυρία Ευθυμιάδου επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του Π.Τ για να ακούσει τις έντονες ενστάσεις μας και τις διαμαρτυρίες μας για το ρεπορτάζ.
Αφού διαμαρτυρηθήκατε έντονα για τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς της και την λασπολογία της για τον κλάδο παραδέχτηκε την αδικία σε βάρος του κλαδου.
Επισημάναμε την αντιμετώπιση του κλα΄δου από τους υπηρεσιακούς του ΕΟΠΥΥ και την μεγάλη περικοπή που έχει υποστεί ο κλάδος αφήνοντας αλλες ομάδες παρόχων να ΄΄αλωνίζουν΄΄.
Επισημάναμε το πολύ μικρό μέγεθος της παραβατικότητά του κλάδου.
Θα υπάρχει περαιτέρω συνεργασία με την συγκεκριμένη δημοσιογράφο για την αποκατάσταση της αλήθειας.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου