...ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ: ΣΕΡΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ HOTEL ELPIDA RESORT. ---- ...

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Σύναψη σύμβασης των φυσικοθεραπευτών με τον ΕΟΠΥΥ

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ Ε.Ο.Π.Υ.Υ. 28/2/2012
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Για την ατομική σύμβαση με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. πρέπει να κατατεθούν, είτε προσωπικά, είτε ταχυδρομικά με συστημένο φάκελο στη Γενική Δ/νση Διαχείρισης & Αγοράς Υπηρεσιών Υγείας, Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών και Κατάρτισης Συμβάσεων, Ε.Ο.Π.Υ.Υ., Λεωφόρος Κηφισίας 39, Τ.Κ. 15123, Μαρούσι, Αττικής :

1. Αίτηση με βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής (εάν κατατεθεί ταχυδρομικά)
2. Υπεύθυνη δήλωση με βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής (εάν κατατεθεί ταχυδρομικά)
3. Φωτοτυπία της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος επικυρωμένη
4. Φωτοτυπία της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας εργαστηρίου φυσικοθεραπείας επικυρωμένη. Οι συνάδελφοι που θέλουν να κάνουν σύμβαση για θεραπείες κατ΄ οίκο, θα καταθέσουν επικυρωμένη φωτοτυπία της δήλωσης έναρξης επιτηδεύματος φυσικοθεραπευτή στην οικία Δ.Ο.Υ.
5. Βεβαίωση του Π.Σ.Φ. ότι είστε μέλος, η οποία να είναι σε ισχύ για το 2012, (η βεβαίωση θα δοθεί σε όσους είναι ταμιακός εντάξει μέχρι και το 2011).


Οι επικυρώσεις των φωτοαντίγραφων και τα γνήσια των υπογραφών πρέπει να είναι πρόσφατα και γίνονται στα Κ.Ε.Π., στην Αστυνομία ή άλλη δημόσια υπηρεσία.

Με απόφαση της Π.Δ.Ε. στη συνεδρίαση της, 20/02/2012, για την έκδοση βεβαίωσης για την σύμβαση με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και για την συμμετοχή στις εκλογές στις, 29/04/2012, ταμειακώς εντάξει θεωρούνται τα μέλη που έχουν εξοφλήσει και το 2011.
Όπου πιστοποιητικό του Π.Σ.Φ. θεωρείται η Βεβαίωση του Π.Σ.Φ.-Ν.Π.Δ.Δ. που θα είναι σε ισχύ για το 2012.

Η Τράπεζα που θα πληρωνόμαστε θα καθοριστεί και θα ανακοινωθεί από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. (είναι σε διαγωνισμό το έργο ανάθεσης της ταμειακής διαχείρισης του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., http://www.eopyy.gov.gr/Article/DisplayArticle/b4983278-c952-4cd0-93f7-b880a202c677). Τον τραπεζικό λογαριασμό θα τον καταθέσουμε με την κατάθεση των παραπεμπτικών Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ, η σφραγίδα του εργαστηρίου να αναγράφει ότι και η άδεια ίδρυσης και λειτουργίας εργαστηρίου φυσικοθεραπείας ή η έναρξη επιτηδεύματος.

Όπου διακριτικός τίτλος, Εργαστήριο Φυσικοθεραπείας ή Φυσικοθεραπεία κατ΄ οίκο.

Όλα τα δικαιολογητικά θα κατατεθούν από όλη την Ελλάδα στην κεντρική υπηρεσία του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. στην Αθήνα.

Όσοι έχετε καταθέσει υπεύθυνες δηλώσεις μέσω του Π.Σ.Φ. στο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. συνεχίζετε να εργάζεστε κανονικά (για αυτό άλλωστε τις καταθέσατε). Όσοι δεν είχατε σύμβαση με κανένα από τα ταμεία που εντάχθηκαν στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. θα καταβληθεί προσπάθεια να υπογράψουν το συντομότερο για να μπορείτε να δέχεστε ασθενείς του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Το ίδιο ισχύει και για τους συναδέλφους που θα εργάζονται κατ΄ οίκο.

Στη συνάντηση που θα κάνει η Π.Δ.Ε. με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. θα καταβληθεί προσπάθεια να διευκολυνθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου