...ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ: ΣΕΡΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ HOTEL ELPIDA RESORT. ---- ...

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

Το τελευταίο διάστημμα έχουν κατηγορηθεί οι δημιουργοί αυτού του ιστολογίου οτι είναι παράνομο. Διαβάζει λοιπόν κανείς:
Πρόεδρος αναφερόμενος σε μέλος της Π.Δ.Ε
''Ανέβασε παράνομα ένα blog με το λογότυπο του ΠΤ Σερρών μόνο και μόνο γιά προσωπική του διαφήμιση''.

Απάντηση : Στις 26-9-11 αποφάσισε το Δ.Σ του Π.Σ.Φ την δημιουργία των Π.Τ και τον ορισμό Π.Δ.Ε 

ΠΡΑΚΤΙΚΑ Δ.Σ -ΠΡΟΕΔΡΟΣ 


Εγώ θα κάνω τις προτάσεις μου τι πρέπει να γίνει και θα σας πω και τι πληροφόρηση έχω αλλά η πρόταση μου είναι η εξής: άμεση οργάνωση των περιφερειακών τμημάτων, δηλαδή, έχουμε έναν αριθμό, μπορούμε να πούμε ακριβώς ποιον αριθμό έχουμε, εγγεγραμμένων φυσικοθεραπευτών είναι γύρω στις 5.500 χιλιάδες.
          Μπορούμε άμεσα να πούμε ποια περιφερειακά τμήματα θα λειτουργούν στο νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου. Εγώ θα κάνω τις προτάσεις μου, θα το συζητήσουμε και θα δούμε. Και αφού αποφασίσουμε και συσταθούν, η πρότασή μου είναι σχεδόν στα ίδια, είναι μικρή η διαφορά, αφού προτείνουμε και συσταθούν τα περιφερειακά τμήματα θα δούμε με ποιον τρόπο θα συστήσουμε τις τριμελείς επιτροπές και με δική μας κάλυψη, αυτές οι τριμελείς επιτροπές αντιπροσωπεύοντας την προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή θα δραστηριοποιούνται στις περιοχές τους.


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΕΞΗΣ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


Οργάνωση των Περιφερειακών Τμημάτων του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών
26-09-2011
Η Δ.Ε. του Πανελλήνιου Συλλόγου στην επιθυμία και στην προσπάθειά της να έχει τη σύμφωνη γνώμη των συναδέλφων στα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν σήμερα τον κλάδο μας, αποφάσισε να οργανώσει τα Περιφερειακά Τμήματα που προβλέπονται στο σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος που έχουμε καταθέσει στο Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και έχει εγκρίνει ο Υπουργός Υγείας.
Η Δ.Ε. αποφάσισε να ορίσει τις τριμελείς Δ.Ε. των Π.Τ. που προβλέπονται στο σχέδιο Π.Δ.
 Τα εγγεγραμμένα μέλη σήμερα στο Π.Σ.Φ. είναι 5.542 και τα Π.Τ. που οργανώνονται είναι 25.
Την Κυριακή, 9/10/2011, και ώρα 10.00 π.μ. αποφασίστηκε συνάντηση της Δ.Ε. του Π.Σ.Φ. με τις Δ.Ε. των Π.Τ., στο αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Αθήνας "Γ.Γεννηματάς", Λεωφ. Μεσογείων 154, Αθήνα.

ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ

Αφού είχε εκδοθεί η απόφαση για τα Π.Τ ,αν χαρακτηρίσουμε παρόνομο το λογότυπο ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ  του ιστολογίου μάλλον θα πρέπει να χαρακηριστεί παράνομη η απόφαση του Δ.Σ που μας όρισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου