...ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ: ΣΕΡΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ HOTEL ELPIDA RESORT. ---- ...

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ Ι.Ε.Ε

Επειδή πολύ συνάδελφοι ανησυχούν εάν έχουν φτάσει τα email στον ΠΣΦ σας ενημερώνουμε τα εξής:
Ο Π.Σ.Φ έχει βγάλει την εξής ανακοίνωση - http://www.psf.org.gr/news_details.php?id=2454&catid=1


''Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία επεξεργασίας των e-mail για τις ΙΕΕ από τη Γραμματεία του Π.Σ.Φ. θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Πληροφορίες για την παραλαβή και σωστή αποστολή των δικαιολογητικών θα δίδονται από την Δευτέρα 21/7/2014''.


Μετά από επικοινωνία με την γραμματεία του ΠΣΦ διευκρινίστηκε οτι αυτή την εβδομάδα θα γίνει η επεξεργασία των στοιχείων που έχουν αποσταλεί για να ειδοποιηθούν όσοι δεν έχουν καταθέσει ορθά τα δικαιολογητικά (έλλειψη θεώρησης του γνήσιου της υπογραφής κλπ).


Θα καταχωρηθούν τα ονόματα σε αρχείο και θα ενημερωθεί η Δ.Ε του Π.Τ ΣΕΡΡΩΝ για το ποιοι δεν έχουν στείλει τα δικαιολογητικά, σε κάθε περίπτωση θα ειδοποιηθούν όσοι δεν έχουν στείλει ή δεν έχουν παραληφθεί τα δικαιολογητικά τους.


Όσοι συνάδελφοι δεν έχουν στείλει ακόμη τα δικαιολογητικά μπορούν να το κάνουν και τις αμέσως επόμενες μέρες (εφόσον το επιθυμούν).


Διευκρινίζουμε ότι η σύμβαση αφορά ολόκληρο το έτος 2013, όσοι συνάδελφοι είχαν καταθέσει έστω και 1 μήνα μέσα στο 2013 οφείλουν να συνάψουν σύμβαση με Ι.Ε.Ε (εφόσον το επιθυμούν).





Η Δ.Ε ΤΟΥ Π.Τ ΣΕΡΡΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου