...ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ: ΣΕΡΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ HOTEL ELPIDA RESORT. ---- ...

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ


                                         ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η έκτακτη γενική συνέλευση του Περιφερειακού Τμήματος Σερρών  του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών-ΝΠΔΔ στην , την Τετάρτη 14/3/2012, εξέτασε λεπτομερώς τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο και έχουν φέρει τους συναδέλφους σε οικονομική κατάρρευση αποφάσισε να συμμετέχει στην πανελλαδική κινητοποίηση του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών.

Δυστυχώς όσο καλή διάθεση και να έχουμε, η κατάσταση δεν πάει άλλο.

                                 ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΟΜΟΦΩΝΑ

1) Συμμετέχουμε την Δευτέρα, 26/3/2012 και ώρα 12.00-14.00 συμβολική κατάληψη στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ, Κηφισίας 39, Μαρούσι και στις αντίστοιχες συγκεντρώσεις στις κατά τόπους ΥΠΑΔ στις έδρες των Περιφερειακών Τμημάτων.

Οι εργαστηριούχοι φυσικοθεραπευτές είναι όμηροι πολύμηνης στάσης πληρωμών, Το εργαστήριο φυσικοθεραπείας καταρρέει κάτω από το βάρος της πολυετούς καθυστέρησης αποπληρωμής των δεδουλευμένων παροχών των εντασσόμενων ταμείων στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ (Ο.Α.Ε.Ε, Ο.Π.Α.Δ).

Οι εργαστηριούχοι φυσικοθεραπευτές των Σερρών  απαιτούν την καταβολή των δεδουλευμένων χωρίς εκπτώσεις και περικοπές.



2) Αρνούμαστε την καταβολή των ασφαλιστικών μας εισφορών στον ΟΑΕΕ, με άμεση κοινοποίηση των λόγων της άρνησης  καταβολής στον Διοικητή του ΟΑΕΕ, στον Υπουργό Εργασίας και στον Υπουργό Οικονομικών.



3) Κοινοποιούμε την πιθανότητα άρνησης εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ με το παραπεμπτικό μετά τις 1-4-2012.



4) Γνωστοποιούμε την 24ωρη απεργία των εργαζόμενων φυσικοθεραπευτών στη δημόσια υγεία, την Πέμπτη 29 Μαρτίου, λόγω του αποκλεισμού τους από τους δικαιούχους του επιδόματος επικινδύνου και ανθυγιεινής εργασίας αλλά και του αποκλεισμού τους από την λίστα των Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου