...ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ: ΣΕΡΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ HOTEL ELPIDA RESORT. ---- ...

Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ : 'Σύγχρονες απόψεις στην αρθροσκοπική αντιμετώπιση και φυσικοθεραπευτική αποκατάσταση-Ώμος-Γόνατο-Ποδοκνημική

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών –Π.Τ Σερρών συνδιοργανώνει με την Ελληνική Αρθροσκοπική Εταιρεία, ημερίδα το  Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο ΄΄Ελπίδα resort΄΄ με θέμα: ''Σύγχρονες απόψεις στην αρθροσκοπική αντιμετώπιση και φυσικοθεραπευτική αποκατάσταση-Ώμος-Γόνατο-Ποδοκνημική )''.

Η Επιστημονική ημερίδα διοργανώνεται στα  πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας φυσικοθεραπείας που καθιερώθηκε και εορτάζεται στις 8 Σεπτεμβρίου.

Η Επιστημονική ημερίδα πλαισιώνεται από ομιλητές επιστήμονες που είναι γνωστοί στο Πανελλήνιο στο Επιστημονικό πεδίο της δραστηριότητάς τους.

Θα παρουσιαστούν οι σύγχρονες απόψεις ,οι νέες τεχνικές αρθροσκοπικής αντιμετώπισης για τις συχνότερες παθήσεις των αρθρώσεων καθώς και οι νέες τεχνικές και τα νεότερα δεδομένα στην φυσικοθεραπευτική αποκατάσταση.

Είναι γνωστό σε όλους ότι μια επιτυχημένη αρθροσκοπική ή χειρουργική επέμβαση απαιτεί μια επιστημονικά ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη φυσικοθεραπευτική παρέμβαση για την αποκατάσταση της λειτουργίας της πάσχουσας άρθρωσης και την επάνοδο των ασθενών στις φυσιολογικές δραστηριότητές τους που συχνά, όταν είναι αθλητές,  είναι υψηλών απαιτήσεων .

Αποδεικνύεται καθημερινά στην πράξη ότι η διεπιστημονική συνεργασία αποτελεί το κλειδί για την επιτυχημένη αποκατάσταση των ασθενών. Την συνεργασία αυτή των Ορθοπαιδικών χειρουργών με  τους Φυσικοθεραπευτές προωθεί  και υλοποιεί  ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών τόσο με αυτή την επιστημονική ημερίδα όσο και άλλες  επιστημονικές εκδηλώσεις.

Πιστεύουμε ότι η ημερίδα αυτή θα συμβάλλει στην  επιστημονική κατάρτιση των Φυσικοθεραπευτών και θα ισχυροποιήσει την θέση του Φυσικοθεραπευτή στη διεπιστημονική ομάδα υγείας και η ανταλλαγή απόψεων θα  βελτιώσει την επιστημονική συνεργασία  με το εκλεκτό σώμα των Ελλήνων Ορθοπαιδικών που αποτελούν διαχρονικά τους καλύτερους Επιστημονικούς Συνεργάτες των Φυσικοθεραπευτών.

Σας περιμένουμε στα  Σέρρας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου