...ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ: ΣΕΡΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ HOTEL ELPIDA RESORT. ---- ...

Δευτέρα, 6 Απριλίου 2015

Σχετικά με το θέμα της ολοκλήρωσης των ελέγχων από τις Ι.Ε.ΕΣας ενημερώνουμε ότι μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον υπεύθυνο της Total Care κ. Φρονίστα ενημερωθήκαμε και σας μεταφέρουμε τα παρακάτω.


1)   Η εταιρεία έχει ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος των ελέγχων και είναι υποχρεωμένη μέχρι της 7 Απριλίου να ολοκληρώσει τους ελέγχους και για τον τελευταίο συμβεβλημένο πάροχο που έχει αναλάβει από την ανοιχτή περίθαλψη (Γιατρούς κατά πράξη, Φυσικοθεραπευτές ,διαγνωστικά κλπ).
  
2)  Ήδη έχει ξεκινήσει η επαφή με τους Φυσικοθεραπευτές για τους οποίους ολοκληρώθηκε ο έλεγχος, για να γίνεται η εξόφληση της αμοιβής της εταιρείας         ( 0,22% + φπα) και η αποστολή του πορίσματος στον πάροχο και στον ΕΟΠΥΥ.
3)     Το επόμενο διάστημα θα πρέπει να ειδοποιηθούν άπαντες, για να καταβάλουν την αμοιβή της εταιρείας για τους αποσταλεί το πόρισμα των ελέγχων.


Ο Π.Σ.Φ έχει αποφασίσει σε αυτό το κρίσιμο στάδιο της ολοκλήρωσης των ελέγχων από τις Ι.Ε.Ε , να πιέσει με κάθε μέσο έτσι ώστε οι συνάδελφοι να πληρωθούν.

Η   Δ.Ε   ΤΟΥ  Π.Τ ΣΕΡΡΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου