...ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ: ΣΕΡΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ HOTEL ELPIDA RESORT. ---- ...

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Συνάδελφοι

Τις τελευταίες ημέρες συντελείτε η μεγαλύτερη πολιτική αλητεία σε βάρος του κλάδου, η οποία πιστεύω ότι έχει και ΄΄άλλου είδους΄΄ προεκτάσεις.

Ενώ υπήρξαν επίσημες γραπτές και προφορικές διαβεβαιώσεις στο Κ.Δ.Σ ότι ο προϋπολογισμός για την Φυσικοθεραπεία για το 2013 είναι 70 εκ. ευρώ και ότι ο κάθε πάροχος θα επιστρέφει την υπέρβαση του κωδικού του που για την Φυσικοθεραπεία ήταν μέχρι τον Αύγουστο ήταν 51,4 εκ. ευρώ (υπέρβαση 11,5 %), ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙΤΑΙ.

Την 2 φορές διαβεβαίωση του Υπουργού Υγείας κ . Γεωργιάδη (30 Ιουνίου στο Υπουργείο και 13 Ιουλίου στον σύλλογο) για ΄΄δίκαιη μεταχείριση των παρόχων ανάλογα με την δικιά τους δαπάνη΄΄ φαίνεται ότι ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΟΥΝ.

Η τελεσίδικη και οριστική αναστολή εκτέλεσης παραπεμπτικών Φυσικοθεραπείας από την ερχόμενη Δευτέρα και μέχρι να δοθεί ΓΡΑΠΤΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΤΙ Η ΔΑΠΑΝΗ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ είναι αυτή των 70 εκ. ευρώ όπως διαβεβαίωναν (τόσο ο κ. Σαλμάς , όσο ο κ. Γεωργιάδης και όσο και η γενική διευθύντρια οικονομικών του ΕΟΠΥΥ ) είναι μονόδρομος ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ 49 ΕΚ. ΕΥΡΩ, άρα δουλεύουμε τζάμπα.

Η κινητοποίηση πρέπει να είναι άμεση με προγραμματισμό 2 ημέρου, το κάθε περιφερειακό τμήμα πρέπει να κάνει ΄΄ προσκλητήριο νεκρών ΄΄ (έτσι γίνεται στον πόλεμο), και φαίνεται ότι έχει κηρυχτεί ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ αυτή η μάχη ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ.

Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ,ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ ΚΛΠ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ.

Πρέπει να προβληθεί με δελτία τύπου σε όλα τα τοπικά Μ.Μ.Ε

Πρέπει να αποσταλούν ψηφίσματα διαμαρτυρίας σε όλους τους Βουλευτές

΄΄Δεν ευθύνεται η Φυσικοθεραπεία που η Ελλάδα σε περίοδο τρομερής οικονομικής κρίσης είναι Πρωταθλήτρια στην Ευρώπη σε αξονικές και μαγνητικές΄΄.

΄΄Δεν πραγματοποιεί το Εργαστήριο Φυσικοθεραπείας μαγνητικές-αξονικές και αναλύσεις αίματος ,ούτε και το διαγνωστικό Φυσικοθεραπεία΄΄.

΄΄ Η φυσικοθεραπεία είναι η μοναδική παροχή του κωδικού 0671.01 στην οποία έχει επιβληθεί πλαφόν ανά ασθενή΄΄.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ.
 http://www.psf.org.gr/news_details.php?id=1765&catid=1
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου