...ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ: ΣΕΡΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ HOTEL ELPIDA RESORT. ---- ...

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ Ο.Α.Ε.Ε ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Α.Ε.Ε



Το τελευταίο διάστημα μέλη του Π.Τ Σερρών λαμβάνουν επιστολές απόν τον Ο.Α.Ε.Ε για υποχρεωτική είσπραξη των οφειλόμενων ασφαλιστικών εισφορών μας από τον οργανισμό.
Η Διοίκηση του Π.Τ Σερρών έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον προϊστάμενο του Ο.Α.Ε.Ε Σερρών κοινοποιώντας παράλληλα το θέμα στην ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας.

Συγκεκριμένα μέσω της Διοίκησης του Π.Τ Ημαθίας ενημερώθηκε ο Βουλευτής της Ν.Δ του Νομού Ημαθίας κος Βεσυρόπουλος ο οποίος επισκέφτηκε τον Υπουργό κ.Βρούτση ενημερώνοντας τον για το ζήτημα του αυτονόητου: του συμψηφισμού δηλαδή των οφειλόμενων ασφαλιστικών εισφορών με τα οφειλόμενα από τα ταμεία στους Φυσικοθεραπευτές.

Ο Υπουργός θεώρησε απολύτως ΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ και έδωσε εντολή στις υπηρεσίες του Υπουργείου να μελετήσουν το θέμα για την επίλυσή του.

Τέλος συζητήθηκε η πιθανότητα για συγκεκριμένο ραντεβού με το Δ.Σ του Π.Σ.Φ τον Σεπτέμβριο για θέματα που αφορούν τον κλάδο γενικότερα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου